In het weekend sporten is fantastisch, maar soms leidt het sporten tot een blessure. Dan is het prettig snel een diagnose en behandeling te kunnen krijgen. Om die reden kunt u – zonder afspraak – op maandag bij ons terecht op de Sportpoli, locatie Sportlaan.

Hier houden we elke maandag tussen 13.00 en 14.00 uur een inloopspreekuur. Deze sportpoli is op afspraak ook snel toegankelijk voor patiënten die al langer bestaande sportorthopedische blessures hebben.

Juiste behandelaar op juiste plek

Het multidisciplinaire team stelt die eerste diagnose en maakt een inschatting van de ernst van het letsel. Afhankelijk daarvan kunnen zij direct een behandeling starten of aanvullend onderzoek aanvragen. Eventueel kunnen zij doorverwijzen naar de juiste collega orthopedische specialist. Zo garanderen wij sneller en beter dat u de juiste behandelaar op de juiste tijd en op de juiste plek krijgt. Met als doel een zo spoedig mogelijk herstel.

Het inloopspreekuur van de Sportpoli van het HagaZiekenhuis is elke maandag op locatie Sportlaan van 13.00 tot 14.00 uur. Een afspraak maken hoeft niet, een verwijzing van uw huisarts is echter wel nodig.

Patiënten die een al langer bestaande sportorthopedische blessure hebben, kunnen een afspraak maken bij de polikliniek orthopedie via telefoonnummer 070 – 210 6398.